top of page

OVER

Ik ben Lindsy Gabriel, Liefdescoach, Matchmaker & Persoonlijke Krachtcoach en een rasechte onderneemster in hart en nieren, het ondernemerschap heb ik al op jonge leeftijd met de paplepel ingegeven gekregen.
Op 23 jarige leeftijd startte ik mijn eerste onderneming, een autolease bedrijf. Al snel deed ik mee met de grotere “jongens” en voorzag ik in Limburg een groot aantal bedrijven van een wagenpark en wagenpark beheer, een hele uitdaging, spannend, leuk en succesvol, maar na een aantal jaren stond een crisis voor de deur. Je begint te merken dat veel bedrijven het moeilijk krijgen en in de financiële problemen raken, deze problemen hadden natuurlijk ook gevolgen voor het wagenpark.

3.jpeg
Over: Over

"GEEN CONTINUITEIT ZONDER CREATIVITEIT"

Dit was het moment om te realiseren dat je moet zorgen dat je zelf ook niet in de problemen komt, je bent dan actief bezig met damagecontrol en je lijkt wel de rol van een incassobureau in te nemen. Ontzettend leerzaam maar alles behalve leuk op dat moment.  Dit moest anders! Op de IVA in Driebergen leerde ik van mijn management leraar: ‘geen continuïteit zonder creativiteit” een quote die mij altijd is bijgebleven. Deze quote is voor mij zeer waardevol gebleken, creatief zijn, denken in mogelijkheden….het roer ging om! Kijkende naar de vraag en de markt, ben ik mijn wagen park gaan afbouwen en de focus gaan verleggen naar totaal andere mobiliteitsproducten, een totaal andere afzetmarkt. Het had nog steeds vier wielen, maar nu waren het scootmobielen, rollators en rolstoelen. Ondanks de grote verandering voorzag ik nog steeds in mobiliteit, weliswaar niet meer voor bedrijven, maar voor senioren en mensen met een beperking.
Dit was voor mij de beste zet ooit, wat vond ik het leuk, maar vooral wat ging het goed. Al snel werd ik als klein winkeltje een van de grootste afnemers in de retail van een Belgisch merk en groeide mijn winkel tot een bekende hulpmiddelen winkel in Zuid Limburg, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, zorginstellingen en de mensen uit Zuid Limburg wisten mijn winkel te vinden, het was hard werken maar het resultaat was er. Na jaren hard werken en groeien was het na 11 jaar tijd….. tijd om mijn “kindje” over te dragen aan een andere ambitieuze ondernemer en los te laten, zodat ik kon gaan genieten van mijn zwangerschap en natuurlijk mijn enige echte kindje, mijn dochtertje Liv.

Over: Tekst

VOLG JE DROMEN, VOLG JE HART EN KEN JE KRACHT!

Natuurlijk ben en blijf ik een ondernemer en wilde ik weer zo snel mogelijk aan de slag. Ik vond het eigenlijk zo fijn om met mensen te werken, dus hier wilde ik iets mee doen, mensen gelukkig maken, verbinden, persoonlijke ontwikkeling maar ook mijn zakelijke ervaring wilde ik inzetten. 

Ik ben gestart als Franchise ondernemer bij 40PlusRelatie, vanaf dat moment help ik mensen bij het vinden van een nieuwe liefde als singlecoach & Matchmaker, de afgelopen jaren heb ik mij steeds verder ontwikkeld op liefdes gebied en coach ik dagelijks singles & koppels via mijn andere coach bedrijf jouw Liefdescoach.  Het zakelijke aspect, wat betreft advisering miste ik nog een beetje en daarom ben ik gaan werken met de Persoonlijke Kracht Methodiek, deze methodiek is zo breed inzetbaar, deze kan ik inzetten voor zowel persoonlijke ontwikkeling & zakelijk succes.  


Ik werk als coach graag met de Persoonlijke Kracht Methodiek, hiermee brengen we jouw verlangen, jouw grootste kracht, jouw blauwdruk en jouw impact in beeld. De Persoonlijke Kracht Methodiek meet middels de PK-test de hele mens  – werk en privé – ratio en gevoel. Hierin is deze test Uniek ten opzichte van andere testen. Maar naast de persoonlijke kracht methodiek, kun je ook terecht voor personal branding ( imago) en bedrijfsadvies.

Over: Tekst

DE GEPASSIONEERDE WINNAAR

Mijn persoonlijke kracht kleur is Rood. “de gepassioneerde winnaar”
Hierbij passen de termen: initiatiefrijk, warm, dynamisch, oprecht, snel, daadkrachtig, resultaatgericht en besluitvaardig.

Benieuwd wat jouw grootste kracht is? Benieuwd naar jouw blauwdruk, hoe jij de dingen het beste aanpakt en resultaten behaald? Hoe jij jouw impact kunt vergroten?
Neem dan eens contact met mij op, ik vertel je graag meer over de Persoonlijke Kracht Methodiek en hoe jij persoonlijke groei, geluk en zakelijk succes kunt bereiken.

Over: Tekst
9.jpeg
Over: Afbeelding
bottom of page